Kunstgeschiedenis via ZOOM bij KBO Lieshout

Kunstgeschiedenis via ZOOM bij KBO Lieshout

Lieshout - De nieuwe lezingenreeks 'Kunst' is vorige maand door mevr. Ine Pels van start gegaan, via ZOOM. Wat als experiment begon is intussen van die status af. De lezing, via internet, verliep zonder problemen.

De deelnemers zijn enthousiast dat ze in deze coronatijd, die voor velen vol problemen is, toch kunnen genieten van een avond relaxed luisteren en kijken naar kunst, samen met de andere deelnemers. Kijken via ZOOM is geen probleem, de deelnemers ontvangen een heldere en eenvoudige instructie over hoe mee te doen. Wie toch tegen een probleem aanloopt krijgt via de telefoon hulp van Henk Jan, de echtgenoot van Ine Pels. Iedereen met belangstelling voor deze boeiende en rijk geïllustreerde lezingen kan deelnemen, ook degene die niet eerder meegedaan heeft. U kunt gewoon aanhaken bij de volgende lezing op maandag 16 november, aanvang 20.00 uur. De kosten zijn 7,00 euro per lezing. Echtparen kijken samen en voor hen bedraagt de bijdrage voor een lezing 7,00 euro per stel. Het onderwerp van de komende lezing is Paul Gauguin.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ine Pels. Opgave voor deelname aan deze lezingenreeks kan ook bij haar: Ine Pels 040-2442984 / 0644264189, email: i.pelsvandeven@gmail.com.