DeMooiLaarbeekKrant zoekt dankbare momenten

We tellen allemaal al langzaam af naar het einde van 2020. Een jaar waar we ons in januari en februari nog veel van voorstelden. Plannen werden gemaakt, mooie momenten om naar uit te kijken. Het coronavirus zette echter een dikke streep door alle plannen. Er werd keihard op de rem getrapt en iedereen kreeg te maken met de verschrikkelijke effecten die het virus met zich meebracht. Afscheid nemen van dierbaren, opname in het ziekenhuis en ondernemingen die kopje onder gingen. Maar ook de verjaardag van je kind niet kunnen vieren zoals je zou willen of het niet meer spontaan bij vrienden op de koffie gaan.

Het oude normaal lijkt nog ver weg. Al deze verschrikkelijke en trieste gebeurtenissen geven 2020 een zwarte rand. DeMooiLaarbeekKrant wil het jaar toch positief afsluiten. In deze coronaperiode zijn er ook mooie initiatieven ontstaan, hebben we naasten geholpen en nog veel en veel meer. Momenten om dankbaar voor te zijn, van grote tot kleine. DeMooiLaarbeekKrant zoekt juist deze momenten. Laat ons weten waarvoor jij dankbaar bent in 2020. We willen deze allemaal verzamelen en in de kerstkrant die aan het einde van dit jaar uitkomt publiceren.

Ben je dankbaar dat je meer tijd met je gezin hebt kunnen doorbrengen? Of dankbaar voor de buren die boodschappen voor je haalden omdat je het zelf tijdelijk niet kon? Dankbaar voor een mooie tekening, dankbaar voor de aandacht van je naasten, dankbaar voor de nieuwe kansen die ontstonden… Overal kun je dankbaar voor zijn.

Stuur in maximaal 100 woorden waarvoor jij dankbaar bent naar: redactie@mooilaarbeek.nl, met daarbij je naam. Heb je er een mooie foto bij? Stuur die dan ook zeker mee. Wij zorgen dan voor een mooie, dankbare krant aan het einde van dit jaar.