Jumbo zoekt hobbykoks

Laarbeek - Heb jij ze al gezien? De eerste hobbykoks die met hun recept in DeMooiLaarbeekKrant stonden. Gewone gerechten van gewone mensen die hun 'eigen' recept graag willen delen met de inwoners van Laarbeek.

Een jaar lang zoekt Jumbo Laarbeek naar de hobbykoks van Laarbeek. Wekelijks wordt er een winnaar uitgekozen, die een waardebon krijgt van 25 euro. Zij of hij komt met haar recept in DeMooiLaarbeekKrant en dingt aan het einde van het jaar in een grote finale mee naar de hoofdprijs: een cheque van 300 euro. Tevens wordt er aan het einde van het jaar het eerste Laarbeeks Kookboek uitgebracht, met daarin alle recepten van de weekwinnaars.

Sta jij graag in de keuken en wil jij graag het recept van je lievelingsgerecht of taart delen met de rest van Laarbeek? Geef je dan nu op. De een is een kei in het maken van heerlijke pannenkoeken. De andere tovert uit de airfryer de geweldigste gerechten. En jij staat misschien bekend om je heerlijke worstenbroodjes. Elk gerecht is welkom, als het maar vanuit je hart met heel veel liefde wordt gemaakt.

Meedoen is heel eenvoudig. Stuur je recept, met een foto van jou met het gerecht, en de ingrediƫnten, naar info@mooilaarbeek.nl.. Ook mag je je recept gewoon afgeven bij het kantoor van De Mooilaarbeekkrant, Heuvelplein 3 in Beek en Donk. Wie weet zie jij dan snel jouw recept terug in de krant.