Afbeelding

Kansen voor jou!

Voorbespreking De Werkgroep

Kansen voor jou!

Laarbeek - De inhoud van de commissievergaderingen van Laarbeek kun je beslist ook al lezen in de persberichten van de andere partijen. Wij hebben niet de behoefte om dat hier nog eens identiek te beschrijven. Je bent echter ook bij onze partij van harte welkom bij onze (digitale) voorbespreking.

Heb je totaal geen verstand van politiek? Kom dan zeker naar onze voorbespreking en laat je informeren. Ontdek hoe wij samen brainstormen over vele dilemma’s die ook jouw leven beïnvloeden. Jouw frisse blik en nieuwsgierige aard geven ons beslist een heel nieuw perspectief. Ontdek hoe wij in de gemeenteraad voor jou opkomen. #gewoondoen! Weet jij juist veel van politiek en denk jij dat het écht anders moet. Kom ons inspireren. Vertel ons wat jouw ideeën zijn. Wijs ons op kansen. Pleit voor jouw aanpak en maak ons enthousiast! #gewoondoen!

Denk jij dat je te oud bent voor de politiek? Kom dan zeker naar onze voorbespreking. De Werkgroep kent namelijk een lange politieke geschiedenis van bijna 50 jaar.
Met een heldere visie en duidelijke idealen willen wij dat iedereen meedoet. We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw ervaring en ideeën. #gewoondoen! Denk jij juist dat je nog te jong bent voor de politiek? Kom dan zeker naar onze voorbespreking! De Werkgroep is bij uitstek de partij voor jongeren. Met een heldere visie en duidelijke idealen werken wij aan een sociale en duurzame toekomst van Laarbeek. Jouw toekomst. We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw ideeën. #gewoondoen!

De (digitale) voorbespreking van De Werkgroep vindt vanavond plaats. Donderdagavond 26 november. Om 20.00 uur. Doe je mee? Vind je dat nog te snel? Het kan ook op 14 december. Of wil je gewoon eens face-to-face bijpraten. Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met René van Heugten, tel. 06-23854206 #gewoondoen!

Ben je benieuwd naar onze ideeën en wil je eens horen hoe wij politiek bedrijven? Onze uitgangspunten vind je ook op onze website: www.dewerkgroep.nl.

Fractie De Werkgroep