Agenda 13 december 2020

De viering om 09.30 vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk in Beek en Donk kunt u volgen via onze webpagina: www.eustachiusparochie.nl op deze pagina staat een link als u die aanklikt kunt u naar de viering kijken.

De zondag viering vanuit de Michaëlkerk is ook te volgen op de zender van RTV kontakt

Aanmelden voor de zondagviering hoeft niet. Wel willen we u vragen om, als u een viering bij wilt wonen, achter in de kerk uw naam en telefoonnummer te noteren op de lijst die er ligt. Deze lijst moeten we 2 maanden bewaren; daarna wordt hij vernietigd.

Bij voorbaat dank. De communie wordt uitgereikt op de plaats waar u zit. De voorganger komt naar u toe met de communie, dus wilt u in de bankjes blijven zitten. Bij voorbaat dank.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492 461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zaterdag 12 december

19.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Viering

Deze viering wordt in de sacristie gehouden. Wilt u zo vriendelijk zijn om, indien u deze viering wilt bijwonen, achterom de pastorie te komen? Bij voorbaat dank

Zondag 13 december

09.30 Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie

Viering

Intenties in deze viering voor: Nelly van de Ven (sterfdag/fund), Bert van Boxmeer (jrgt), Overleden familie Verbakel– van der Zanden, Francien van de Kerkhof–Rooijakkers en haar kleinkinderen Kim en Stan, Kees Buijs. Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in Aarle-Rixtel, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 Lieshout St. Servatiuskerk

Viering
Intenties in deze viering voor: Johan Dekkers, Annie Merkelbach-Swinkels (mged), Harrie en Hanneke van Berlo-van den Berg.

11.00 Mariahout O.L.Vrouw van Lourdeskerk

Viering

Intenties in deze viering voor: Jan en Agnes Rooijakkers-Huijbers, Maria de Beer (mged).

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Viering

Intenties in deze viering voor: Sjaak en Ciska van Leuken-Spaan en overleden familieleden, Harrie van der Aa, Harrie van Empel en Hélène de dochter, Nelly van den Heuvel-van Zutven, Antoon Leenders (sterfdag), Intenties die staan opgeschreven in de kapel van Pater Eustachius.

Mededeling:

U kunt zich vanaf nu opgeven voor het bijwonen van een viering met Kerstmis. Helaas mogen er maar 30 bezoekers een viering bijwonen. Als u een viering bij wilt wonen in een van onze kerken, wilt u dan contact opnemen met parochiecentrum 0492-461216 om u aan te melden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Helaas moeten we u meedelen dat de nachtmis en de Hl mis op 1e Kerstdag in Aarle-Rixtel vol zijn. Als de richtlijnen versoepeld worden dan mogen er misschien meer mensen bij maar nu kunt u zich niet meer opgeven voor de vieringen in Aarle-Rixtel rond Kerstmis. Zonder opgave kunt u helaas niet komen. Wij hopen op uw begrip.

De vieringen rond Kerstmis zijn als volgt.

Kerstavond 24 december

20.00 uur nachtmis in Aarle-Rixtel U kunt zich hiervoor helaas niet meer opgeven

20.00 uur nachtmis in Beek en Donk

22.00 uur nachtmis in Lieshout

22.00 uur nachtmis in Mariahout

1e Kerstdag 25 december

09.30 uur viering in Aarle-Rixtel U kunt zich hiervoor helaas niet meer opgeven

09.30 uur viering in Lieshout

11.00 uur viering in Beek en Donk

11.00 uur viering in Mariahout

2e Kerstdag

11.00 uur viering in Beek en Donk

Levensmiddelen inzameling minderbedeelden Laarbeek

Ook dit jaar gaan we proberen om iets extra’s voor onze medemens te doen.

Vanaf zondag 29 november staan er weer manden achter in de kerk, hier kunt u uw houdbare producten leggen voor de minderbedeelden van Laarbeek. Dit jaar hopen we 82 mensen te kunnen verrassen met iets extra’s. I.v.m. corona kunnen we helaas geen houdbare levensmiddelen inzamelen in de supermarkten van Laarbeek. Helpt u ons weer mee?

Attentie vrijwilligers

In Aarle-Rixtel, Mariahout en Lieshout zullen de meeste attenties worden thuisbezorgd als dat mogelijk is, in Beek en Donk vragen wij aan de vrijwilligers of die de attentie op willen komen halen op maandag 14, dinsdag 15 of woensdag 16 december tijdens kantooruren op het Parochiecentrum als dat niet lukt laat het dan even weten dan zoeken we samen naar een oplossing. Niet opgehaalde attenties gaan naar onze actie voor de minderbedeelden van Laarbeek.