Taalhuis Laarbeek helpt

Taalhuis Laarbeek helpt: 'Doe mee met taal'

Laarbeek - Taalhuis Laarbeek helpt inwoners van gemeente Laarbeek met beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer en internet. Denk bijvoorbeeld aan formulieren invullen, e-mails typen, voorlezen, ov-chipkaart opladen, brieven en boeken lezen. Deze dingen zijn te leren. En nog veel meer.

Taalhuis Laarbeek helpt daarbij. Meld je nu aan voor ‘Doe mee met taal’. In een groep met andere volwassenen of alleen met een maatje wordt aan de taal gewerkt. Meedoen is gratis en er is altijd iemand aanwezig om te helpen, een docent of een vrijwilliger. Samen wordt gekeken wat voor jou het beste werkt. Meer informatie kan opgevraagd worden bij Marieke van Taalhuis Laarbeek. Via telefoonnummer 06-81531593 of via mail info@taalhuislaarbeek.nl.

Help een ander
Ken je iemand die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden/computeren? Attendeer diegene op het Taalhuis in Laarbeek. Mensen die hulp krijgen en hun vaardigheden verbeteren worden vaak gezonder, gelukkiger en zelfstandiger. Ze hebben meer grip op wat er gebeurt. Bijvoorbeeld op gebied van hun geldzaken, werk en gezondheid. Bel of mail Marieke van Taalhuis Laarbeek: 06-81531593 / info@taalhuislaarbeek.nl voor informatie of een kennismakingsgesprek.