Online sfeer proeven op het Commanderij College

Online sfeer proeven op Commanderij College

Laarbeek - 'Als jullie niet naar het Commanderij College kunnen komen, dan komen wij naar jou!' Onder dit motto organiseert het Commanderij College op 3 en 10 februari digitale rondleidingen op alle locaties. Tevens krijgen ouders de mogelijkheid om op 3, 9 en 11 februari vragen te stellen tijdens het digitale inloopuurtje.

Leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen kunnen in kleine groepjes digitaal mee wandelen door het gebouw. Samen met een docent nemen de leerlingen een kijkje in de aula, bij de kluisjes en in een klaslokaal. Vragen kunnen direct worden gesteld aan de docent. Op deze manier hoopt het Commanderij College, dat de leerlingen toch de mogelijkheid krijgen om sfeer te proeven en de school beter te leren kennen. Leerlingen kunnen zich aanmelden via www.commanderijcollege.nl/algemene-info/kom-je-online-sfeer-proeven.

Inloopuurtjes
Voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 worden digitale inloopuurtjes georganiseerd op 3 februari om 16.00 uur, 9 februari om 19.00 uur en 11 februari om 19.00 uur. Tijdens deze inloopuurtjes kunnen vragen worden gesteld over de school. Medewerkers van het Commanderij College zitten per locatie klaar om vragen te beantwoorden. Ouders kunnen zich aanmelden via www.commanderijcollege.nl/algemene-info/digitaal-inloopuurtje.