Prinses Gerlinde (SCOG) en Jantine de Jongh (Aarle Onderneemt) met de bingokaarten
Prinses Gerlinde (SCOG) en Jantine de Jongh (Aarle Onderneemt) met de bingokaarten Foto:

Kaartverkoop Ganzegatse Bingo goed van start!

Kaartverkoop Ganzegatse Bingo goed van start

Aarle-Rixtel – De kaartverkoop van de Hilarische Carnavalsbingo is goed van start gegaan. Op zaterdag 30 januari zijn al bijna 500 bingokaarten verkocht. "Een groot succes, nu al!", zegt Paul Geene van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat. ‘En er zijn nog steeds bingokaarten te koop! Dus grijp je kans en maak kans op mooie prijzen.’

Iedereen kan meekijken
Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat (SCOG) organiseert samen met Aarle Onderneemt de Live Bingo. Paul: ‘Het is super dat de ondernemersvereniging samen met ons iets leuks organiseert voor alle Ganzegatters. Het wordt een gezellige avond vol muziek, gezelligheid en plezier. Voor jong én oud. Heb je geen bingokaart? Dat is helemaal niet erg. Je kunt gewoon meekijken en genieten van het muzikale feest. Maar meedoen is natuurlijk veel leuker!’ De bingokaarten voor de Hilarische Carnavalsbingo zijn verkrijgbaar bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel voor € 7,50 per stuk.

Hulpvraag
Voor degene die de live-uitzending graag op hun eigen computer of tablet willen kijken, maar niet goed weten hoe ze dit moeten doen, biedt de verenging extra hulp aan. Via info@ganzegat.nl of 0655158811 is het mogelijk om een hulpvraag aan te melden, tot uiterlijk 6 februari.

Carnaval in de Ganzegatse huiskamers
Paul: "Na het succes van de digitale Ganzekwekavond en de vele versierde ramen in het dorp, weten wij dat Ganzegatters een echt carnavalshart hebben. Daarom hebben wij er alle vertrouwen in dat dit live-evenement gaat zorgen voor echte carnavalsgezelligheid in de Ganzegatse huiskamers." Op zaterdag 13 februari om 19.30 uur start de live-uitzending. De uitzending is te bekijken via de website van SOCG: www.ganzegat.nl en Aarle Onderneemt: www.aarleonderneemt.nl.