Voorbespreking commissies PvdA

Voorbespreking commissies PvdA

Laarbeek - Maandag houdt PvdA Laarbeek een voorbespreking van de commissies Ruimtelijk Domein, Sociaal Domein en Algemene Zaken. In verband met de coronabeperking zal de bijeenkomst via Teams verlopen. Het begint om 19.30 uur. Mocht u interesse hebben om mee te praten meldt u dan aan op onderstaand email-adres djg.pvda@gmail.com. U krijgt dan tijdig een uitnodiging om deel te kunnen nemen.

Voor het Sociaal Domein staan er meerdere belangrijke zaken op de agenda, onder andere armoedebeleid, de Cliëntenraad participatiewet, Kadernota GGD, Integratie jeugdgezondheidszorg.

Voor het Ruimtelijk Domein staat de energietransitie weer op de agenda. De energietransitie zal iedereen raken. Ook de bouw van een appartementencomplex aan de Mgr. Verhagenstraat en enkele bestemmingsplan wijzigingen aangaande agrarische bedrijven staan op de agenda.

Voor Algemene Zaken staat onder andere de 'Decembercirculaire' op de agenda. Dit circulair is vooral belangrijk omdat hierin de financiële richting wordt gegeven voor 2021. Daarnaast informeert het college de raad over de begroting veiligheid, toezicht en handhaving en de beoordeling van de provincie over de begroting 2021. Bent u geïnteresseerd maar kunt u maandag niet stuur dan een email naar bovenstaand adres en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.