Afbeelding
Foto: Ernst Klip fotografie

Online muziekveiling Harmonie Oefening & Uitspanning

Online muziekveiling Harmonie O&U

Beek en Donk - Heeft u altijd al een muzikaal kunststuk in huis willen hebben? Of bent u op zoek naar een (starters)instrument dat met een opknapbeurt nog prima ermee door kan? Dan is dit uw kans. De Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning (O&U) is met de bezem door de instrumentenvoorraad gegaan en u kunt hiervan uw vruchten plukken.

O&U organiseert namelijk een online muziekveiling. Vele instrumenten, van een dwarsfluit tot een klaroen, worden geveild. Allemaal prachtige instrumenten die op zoek zijn naar een mooie nieuwe bestemming. Onder leiding van twee ware (ludieke) veilingmeesters worden naast diverse instrumenten ook andere muziek gerelateerde zaken geveild. Tijdens de veiling zal ook nog een loterij plaatsvinden. Dus aan gezelligheid zal het niet ontbreken. Nieuwsgierig wat allemaal de revue zal passeren en of er iets voor u tussen zit? Op de website www.oenu.nl/veiling vindt u alle items die geveild gaan worden. De opbrengst komt ten goede van nieuwe instrumenten voor de jeugd van O&U.

27 maart
De (openbare) online muziekveiling vindt plaats op 27 maart van 20.00 tot 21.00 uur. De link om de digitale muziekveiling bij te wonen wordt later via diverse kanalen - zoals de website en social media - aan u bekendgemaakt. Wilt u verzekerd zijn van een plaats? Meld u zich dan vooraf aan door een e-mail te sturen naar activiteiten@oenu.nl. Als bonus doet u dan ook mee aan een loterij. Zonder aanmelding deelnemen aan de muziekveiling kan ook. De plaatsen hiertoe zijn echter wel beperkt en u laat dan de loterij aan u voorbijgaan.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail aan activiteiten@oenu.nl. Schroom ook niet om het evenement onder uw vrienden, kennissen en familie te delen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.