Afbeelding

Een CoronaProef uitje in de Peel

Een CoronaProef uitje in de Peel

Laarbeek - Creatief worden ondernemers in deze coronaperiode, zo ook de oud-collega’s van Hotel Nobis in Asten. Christa Migchels van De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel, Gerard en Petra Harks-Van Zutphen van het Tramstation in Erp en Mieke Loverbosch van Nobis in Asten, Plein Vijf in Deurne en West-Ende in Helmond, werkten jaren geleden samen bij Nobis. Inmiddels hebben zij een eigen bedrijf, of hun bedrijf uitgebreid en hebben ze samen de handen ineen geslagen bij het Driving Dinner van de Peeljuwelen.

Wat houdt het Driving Dinner in? Je rijdt met je eigen auto een route door de Peel van maar liefst 130 km. Tijdens deze rit word je op vijf locaties verwend met een gerecht. Te samen vormen deze gerechten een uitgebreid diner. Voor de kinderen is er ook een speciaal menu. Het is een dag vullend programma. Je komt op leuke plekjes in de Peel met mooie bezienswaardigheden en in de tussentijd geniet je van het lekkers.

De autoroute is een aantal jaren geleden opgezet door de lokale VVV’s. Met een kleine wijziging richting Erp, is deze route nieuw leven ingeblazen met het Driving Dinner de Peeljuwelen.

Reserveren kan via de receptie van Nobis in Asten: info@Nobis.nl. De route is iedere zaterdag en zondag te rijden. Per dag is er een wisselend menu. Zo is er voor ieder wat wils. De eerste reacties zijn erg enthousiast. Vandaar dat nu al is besloten de activiteit te verlengen. Deelnemen is mogelijk tot 1 mei.