Voorbespreking PNL raadsvergadering 18 maart

Laarbeek - Hoewel het vaccinatieprogramma op volle toeren draait, moeten we nu nog digitaal vergaderen via Teams. De voorbespreking heeft al eerder via Teams plaatsgevonden. Dat gaat prima. U kunt zich ervoor aanmelden via: info@pnllaarbeek.nl of via ingeborgwesterbeek@gmail.com.

De raadsvergadering op donderdag 18 maart is in verband met de geldende coronamaatregelen niet voor publiek toegankelijk. U kunt de vergadering volgen via de webcast op de website van de gemeente. De stukken oor de raadsvergadering kunt u ook raadplegen via de site van de gemeente.

Agenda
In deze raadsvergadering bestaat de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen over de antwoorden van het college op de volgende gestelde vragen:
- Fractie PNL over de wateroverlast Deense Hoek
- Fractie PNL over Parkeerverbod Torenakkerweg Aarle-Rixtel

Er zijn diverse hamerstukken: Wet Kenbaarheid Publiekrechtelijke beperkingen (WKPB); Inzet budget duurzaamheid; Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Heieindseweg 5a, Mariahout; Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Woningen Lange Dreven 1 en 3, Lieshout; Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Hoog Strijp 6, Aarle-Rixtel; Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Herziening BIO kavels.

Bespreekpunten zijn er ook: Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Mgr. Verhagenstraat ongenummerd, Beek en Donk; Herijking positionering gemeenschappelijke regeling Senzer; Minimabeleid gemeente Laarbeek 2021 - 2024; Voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2021; Presentatie Heuvel Lieshout

Nu is er de mogelijkheid om hierover mee te praten. Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd om de vergadering te volgen via Teams. Maandag 15 maart om 20.00 uur.