U kunt de viering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk iedere zondag volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl en via RTV Kontakt.

Wilt u een viering bijwonen? Dat kan. Maar geeft u zich dan even telefonisch op bij het parochiecentrum in uw kern. Alvast bedankt. Het is verplicht om tijdens de viering een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de communie mag dit even af. Als u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan raden wij u dringend aan om thuis te blijven.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zondag 21 februari
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Jan Kuijpers, Mien van den Heuvel –van Berlo, overleden ouders Van den Bogaard-van der Pol, Overleden ouders van de Most–de Groot, Overleden familie Heesakkers-Ceelen, Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel te Aarle-Rixtel, tot welzijn van onze parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering
Intentie in deze viering voor: Annie Merkelbach-Swinkels (mged), Piet en Digna van der Sanden-Merks (fund), Jaantje Francissen, Anneke Francissen.

11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Lou Maas (verj), Cees Huijbregts, Jan Gevers, Marian Hendriks, intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

11.00 uur Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Martien van den Heuvel, Pater Arie Wester, Diaken Hans Beks, Alle intenties die opgeschreven zijn bij Maria in de Lourdesgrot.

Aanstaande zondag zal er door een werkgroep lid van de MOV het vastenproject van onze parochie verteld worden. Ook zal in iedere kern achter in de kerk een bus staan om uw gaven in te doen voor dit project.