Afbeelding

Vragen, opmerkingen, ideeën en meer...

We hebben een aantal weken achter de rug waarin allerlei belangrijke zaken de revue zijn gepasseerd. Wat wij als Partij Nieuw Laarbeek (PNL) eigenlijk nog wel het fijnst vinden is dat steeds meer inwoners van Laarbeek onze weten te vinden met (hulp)vragen, problemen en hun ideeën. Vooral het laatste halfjaar krijgen we bijna wekelijk e-mails. Appjes of telefoontjes, waar we dan vervolgens altijd serieus naar kijken en hulp proberen te bieden. Enkele voorbeelden van de laatste tijd zijn: de wateroverlast Deense Hoek in Lieshout, het capaciteitstekort bij Sparta ’25, voor inwoners ongewenst voornemen van een parkeerverbod in de Torenakkerweg in Aarle-Rixtel, en ondernemers die geen zonnepanelen meer op hun dak kunnen leggen vanwege de ontbrekende netwerkcapaciteit op het elektriciteitsnetwerk van Enexis. Uiteraard krijgt iedereen altijd een antwoord van ons. Soms wijzen we iemand op de juiste te bewandelen weg. Vaak kunnen wij er iets mee, zoals b.v. het stellen van vragen aan het college. Hoe dan ook zijn ieders vragen, opmerkingen en ideeën van harte welkom.

Een paar keer is ons al gevraagd waarom wij zeer regelmatig berichten plaatsen op onze website, Facebook, Twitter, Instagram en in de MooiLaarbeekKrant. Het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig; voor ons is dit een manier om onze vele kiezers en alle andere geïnteresseerden op de hoogte te houden van hetgeen wij mee bezig zijn en de keuzes die wij maken. Daarbij proberen we ook altijd toe te lichten waarom we bepaalde keuzes maken. Wij willen op deze manier een bepaalde vorm van verantwoording afleggen aan Laarbeek. Niet alleen in de maanden voor nieuwe verkiezingen, maar gedurende de gehele 4-jarige raadsperiode. In Laarbeek zijn we daar overduidelijk koploper in, hoewel iedereen zal merken dat ook andere partijen weer (tijdelijk?) actiever gaan worden omdat er gemeenteraadsverkiezingen onderweg zijn (maart 2022).

Ook een (hulp)vraag, opmerkingen of idee? E-mail deze naar info@pnllaarbeek.nl of kijk voor alle contactgegevens van onze fractieleden op www.pnllaarbeek.nl.