U kunt de viering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk iedere zondag volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl Via RTV Kontakt kunt u de zondagsviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Wilt u een viering bijwonen? Dat kan! Maar geeft u zich dan even telefonisch op bij het parochiecentrum in uw kern. Alvast bedankt.

Het is verplicht om tijdens de viering een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de communie mag dit even af. Als u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan raden wij u dringend aan om thuis te blijven.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zondag 28 maart
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Gerda Verhoeven-van den Bogaart, Kevin van de Ven (verj), Diaken Hans Beks, pater Arie Wester, Herman en Annie Konter, Mis Raijmakers-van de Moosdijk, Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel te Aarle-Rixtel, tot welzijn van onze parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering

Intentie in deze viering voor: Pater Arie Wester, diaken Hans Beks.

11.00 uur Beek en Donk Michaƫlkerk
Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Harrie Pepers, Marinus van Duuren Maria Aarts de echtgenote Maria en Catharina de dochters, Pater Arie Wester, Diaken Hans Beks, Rie Rooijackers-van den Elzen, Jan Toussaint, intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

11.00 uur Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Jan van den Broek (mged), Martinus en Anna Donkers en zoon Jan, Marietje Hagelaars (mged) en overleden familie, Guus Franssen.