Interval-challenge bij Runnersclub groot succes

Interval-challenge bij Runnersclub groot succes

Lieshout - Bij Runnersclub Lieshout wordt individueel veel gelopen. Na een aantal goed bezochte segment-challenges en een succesvolle waypoint-challenge werd nu gekozen voor een interval-challenge. De doelstelling was om met de leden van RCL in de week van 20 tot en met 28 maart minimaal 100 keer 400 meter te lopen.

Het was weer Rianne van Eerd die de eerste 400 metertjes voor haar rekening nam. Een goed voorbeeld deed goed volgen en na de eerste twee dagen stond de teller al op 66 keer 400 meter. Sommigen liepen de 400 meters op de baan, anderen op de Heerendijk, weer anderen maakte het extra zwaar en gebruikten de brug op de Bakelseweg in Aarle-Rixtel. Normaal worden de intervaltrainingen iets minder bezocht als de duurlooptrainingen. Het overtreft dan ook alle verwachtingen dat op 28 maart door de leden van RCL in een week, 218 keer een interval van 400 meter werd gelopen.

Ook de wandelaars van RCL waren actief in het weekeinde. Door enkele leden werden een aantal etappes van het Pieterpad gelopen. Zo zie ja maar dat je individueel toch samen kunt trainen.