U kunt de zondagsviering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl Via RTV Kontakt kunt u de zondagsviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Wilt u een viering bijwonen? Dat kan! Maar geeft u zich dan even telefonisch op bij het parochiecentrum in uw kern. Alvast bedankt.

Het is verplicht om tijdens de viering een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de communie mag dit even af. Als u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan raden wij u dringend aan om thuis te blijven.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zondag 11 april
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Hans Vermaes (trouwdag), Dorien Tersmette, Harry Klomp en Zus Klomp–Vlemmings, Bijzondere intentie (fam van Boh), Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in Aarle-Rixtel, tot welzijn van onze parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering
Intentie in deze viering voor: Rita Swinkels-Lefébure, Doortje van Deursen-de Brouwer (mged).

11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Nelly van den Heuvel-van Zutven, Johannes Swinkels en Allegonda Dirks, Harrie van der Aa, Frans en Nolda Verhagen, Bert Biemans, Gerrit Wilms en Marc zijn zoon, Hélène Slaats-Lammers, intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

11.00 uur Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Maria de Beer (mged).

Woensdag 14 april
09.00 uur Aarle-Rixtel Mariakapel Bosscheweg
Eucharistieviering

Mededeling
Met ingang van 1 mei zal er iedere zaterdag om 18.30 uur een eucharistieviering worden gehouden in de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk te Mariahout. De zondagviering om 11.00 uur komt vanaf die datum te vervallen daar.