Thuisopdrachten bij Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Thuisopdrachten bij Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek – Vanaf 22 april gaan 20 Laarbekenaren met elkaar de strijd aan in ‘Het Perfecte Plaatje Laarbeek’. De deelnemers, afkomstig uit alle kernen van Laarbeek, ontvangen die dag de eerste twee opdrachten. Bent u geen deelnemer? U kunt toch meedoen en een leuke prijs winnen!

De kandidaten van Het Perfecte Plaatje Laarbeek krijgen bij iedere ronde één week de tijd om de foto’s te maken en in te leveren. Zodra deze foto’s zijn ingeleverd (voor het eerst op 29 april), komen deze foto’s online te staan en wordt u als lezer uitgedaagd om ook een foto in te sturen naar redactie@mooilaarbeek.nl. Een van de twee opdrachten wordt namelijk aangewezen als ‘thuisopdracht’. De redactie kiest een winnaar uit. Deze wordt een week later bekend gemaakt in DeMooiLaarbeekKrant. De winnaar ontvangt een cadeaubon t.w.v. €15,00 van De Hout Studio (www.dehoutstudio.nl).

De eerste thuisopdracht wordt gepubliceerd op 29 april. De winnaar van de eerste thuisopdracht wordt dus bekend gemaakt in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 6 mei.