Kom meepraten bij ABL

Kom meepraten bij ABL

Laarbeek - Laarbeek werkt op veel vlakken samen met de omliggende gemeentes. Zo zijn er de peelgemeenten, de GGD, de veiligheidsregio en de omgevingsdienst. Aan deze samenwerkingsverbanden draagt de gemeente Laarbeek financieel bij om deze taken voor de inwoners te verrichten. Met de jaarlijkse begrotingsbehandelingen van deze organisaties wordt deze bijdrage vastgesteld en ook gekoppeld aan de doelen voor de komende jaren.

Onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor ABL alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigt om meningen te delen en zodoende de raads- en commissieleden en wethouder van ABL de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 26 april om 20.00 uur via een digitale bijeenkomst.

Naast de genoemde onderwerpen komt de zienswijze op de Regionale Energie Strategie (RES) ter behandeling. Een belangrijk document waarin de plannen met het oog op opwek van duurzame energie in deze regio uiteengezet worden. Uiteraard kunnen ook andere onderwerpen ingebracht worden.

De complete agenda van de commissievergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 29 april aanstaande.

Vanwege de coronamaatregelen is de bijeenkomst digitaal en is het noodzakelijk je aan te melden om gebruik te kunnen maken van de juiste digitale toegang. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u ABL ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor de gegevens op de website www.abllaarbeek.nl