U kunt de zondagsviering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl Via RTV Kontakt kunt u de zondagsviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Wilt u een viering bijwonen? Dat kan! Maar geeft u zich dan even telefonisch op bij het parochiecentrum in uw kern. Alvast bedankt. Het is verplicht om tijdens de viering een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de communie mag dit even af. Als u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan raden wij u dringend aan om thuis te blijven.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Donderdag 13 mei
11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Marinus van Diesen en Hubertha van Diesen-van Rosendaal

Zaterdag 15 mei
18.30 uur Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Pastoor Henk Leemans, Hein en Miet Vogels-van den Heuvel hun kinderen en familie, Guus Franssen (mged), Jo van den Heuvel.

Zondag 16 mei
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Mien van den Heuvel-van Berlo, Overleden ouders De Korte-Verhaar, Familie Verbakel-van de Zanden, Overleden ouders Van Boheemen-van Grieken, Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel, tot welzijn van de parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering
Intentie in deze viering voor: Doortje van Deursen-de Brouwer, (mged), Willy en Miet Slegers-van der Heijden, Jan Brouwers, Dominique Giusiano, Toon Verhappen (mged).

11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Tonny van Brussel, Harrie van Empel en Hélène de dochter, Bert Biemans, intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

Woensdag 19 mei
09.00 uur Mariakapel Bosscheweg Aarle-Rixtel
Eucharistieviering