Kom meepraten bij ABL

Kom meepraten bij ABL

Laarbeek - In onze regio is al geruime tijd gewerkt aan de regionale energiestrategie. Dit is een regionaal akkoord over de aanpak voor het beperken van het opwarmen van de aarde zoals opgenomen in het klimaatakkoord van Parijs. Het betreft een visiedocument als richting, het bevat nog geen concrete tastbare invulling. In de komende raadsvergadering zal de reactie van de gemeente Laarbeek op dit plan worden behandeld.

Onderwerpen in het belang van onze gemeenschap waarvoor ABL alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigt om meningen te delen en zodoende de raads- en commissieleden en wethouder van ABL de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 17 mei aanstaande om 20:00 uur via een digitale bijeenkomst.

Naast de genoemde onderwerpen komt de fasering woningbouwprojecten aan bod. Uiteraard kunnen ook andere onderwerpen ingebracht worden. De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 20 mei aanstaande.

Vanwege de coronamaatregelen is deze bijeenkomst digitaal en is het noodzakelijk je aan te melden om gebruik te kunnen maken van de juiste digitale toegang. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u de leden van ABL persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor de gegevens op de website www.abllaarbeek.nl