Afbeelding
Foto:

Met jou maken we het verschil

Met jou maken we het verschil

Laarbeek - Vind je het belangrijk om je in te zetten voor de verbetering van je eigen leefomgeving? Vind je dat het beleid in Laarbeek sociaal en duurzaam moet zijn? Dan roept de PvdA Laarbeek jou op om lid te worden van de PvdA.

Met jouw lidmaatschap steun je de partij en kun je je kennis over de politiek vergroten. En natuurlijk kun je meedenken over de thema's die jou interesseren of je inzetten voor jouw dorp of buurt.

Op wat voor manier je ook actief wilt worden, jij kunt het verschil maken. Want leden bepalen de koers van de partij. Lid worden van een landelijke partij heeft veel voordelen. Zo biedt de PvdA diverse opleidingen en trainingen aan.

We gaan ons voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen in 2022, dus juist nu kunnen we jouw steun goed gebruiken. Als je lid wordt van de partij, word je automatisch lid van de PvdA-afdeling in Laarbeek. Doe mee, want samen bereiken we meer dan ieder voor zich.

Neem voor meer informatie contact op met Linda Engels-Strijbosch, PvdA-commissielid Ruimtelijk Domein, lindastrijbosch@hotmail.com