Afbeelding

NLDoet groot succes bij HSV Het Geduld

NLDoet groot succes bij HSV Het Geduld

Beek en Donk - NLDoet is voor hengelsportvereniging Het Geduld goed en succesvol verlopen. In de vroege morgen kwamen de eerste vrijwilligers al naar de vijver om mee te helpen en alles zuiver te maken en op te knappen. Het zijn gezellige uurtjes geworden waardoor de vijver en zijn omgeving er weer wat mooier uitzien.

Henk had voor plantjes bij de ingang gezorgd zodat er binnenkort mooie afrikaantjes te zien en te ruiken zijn direct bij de poort. Ook heeft hij al verschillende struiken geplaatst rond de vijver om alles er kleurvol uit te laten zien. Hebt u nog struiken over in uw tuin, Henk is er blij mee.

Ook de visstekken en de stenen bij het clubgebouw zijn weer zuiver gemaakt voor zover dit mogelijk was. Ook de grote knotwilg is geknot en binnen in het clubgebouw is inmiddels een toilet geïnstalleerd, zodat men ook naar het toilet kunnen gaan als dit nodig is. Ook heeft de club van een potgrondbedrijf een hele pallet vijveraarde gekregen om deze op het eilandje te gebruiken zodat het riet en planten er beter kan gaan groeien.

Rond het middaguur was er gezorgd voor de inwendige mens en ook koffie en een blikje frisdrank was er voor de medewerkers aanwezig. Alles bij elkaar een fijne dag die later nog afgesloten werd met de eerste competitiewedstrijd van de vereniging.