U kunt de zondagsviering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl Via RTV Kontakt kunt u de zondagsviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Wilt u een viering bijwonen? Dat kan! Maar geeft u zich dan even telefonisch op bij het parochiecentrum in uw kern. Alvast bedankt. Het is verplicht om tijdens de viering een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de communie mag dit even af. Als u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan raden wij u dringend aan om thuis te blijven.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zaterdag 12 juni
11.00 uur Lieshout Sint Servatius
Eerste communieviering (alleen voor genodigden)

13.00 uur Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eerste communieviering (alleen voor genodigden)
Intenties in deze viering voor: Opa en oma Van Rooij, Opa en oma Van Vijfeijken, John de zoon en Lianne de schoondochter.

18.30 uur Mariahout O.L. Vrouw Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Maria de Beer (jrgt), Pastoor van Eijndhoven, Hein en Miet Vogels-van den Heuvel en hun kinderen en familie, Hans Beks (verj), Guus Franssen

Zondag 13 juni
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Ben Loomans, Bert van Boxmeer, Martien Verbeeten, Diaken Hans Beks (verj), Carel van den Biggelaar (trouwdag), Overleden ouders Van de Most-de Groot, Marie Verbakel-van der Zanden, voor alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering
Intentie in deze viering voor: Annie Merkelbach-Swinkels (jrgt), Harrie en Drika van den Boogaard-Merkelbach (fund), Piet en Digna van der Sanden-Merks (fund), Diaken Hans Beks (verj), Doortje van Deursen-de Brouwer (mged), Jan Brouwers, Dominique Giusiano, Nico Schipperheijn,Antonius Martinus van Rooi Elisabeth van Rooi-van de Hurk en overleden familieleden.

11.00 uur Beek en Donk Michaƫlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Diaken Hans Beks (verj), Harrie van der Aa, Bert Biemans, Nellie Swarts-van Dinter, Jan Gevers, Doortje Verkuijlen, Miguel Rodriguez, Vader en moeder Verbakel en zus Dora, Simone Villalon, Willem van der Zanden, intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

Woensdag 16 juni
09.00 uur Mariakapel Bosscheweg Aarle-Rixtel
Eucharistieviering