Uitnodiging voorbespreking De Werkgroep

Uitnodiging voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek - De evaluatie van het ondernemersfonds, het waterbeheerplan in Beek en Donk én de verdere ontwikkeling van een zorgboerderij in Mariahout. Dat zijn onderwerpen die voor veel inwoners van Laarbeek relevant zijn. Alle drie deze onderwerpen worden besproken in de komende raadsvergadering.

Politieke partij De Werkgroep houdt maandag 21 juni de (online) voorbespreking. Zij overleggen graag met alle betrokkenen over deze onderwerpen. Wat vind jij belangrijk?

Denk jij dat je nog te jong bent voor de politiek? Kom dan zeker naar de voorbespreking! Met een heldere visie en duidelijke idealen werkt men aan een duurzame toekomst van Laarbeek. Jouw toekomst. De Werkgroep is dan ook erg benieuwd naar jouw ideeën. Denk jij dat je al te oud bent voor de politiek?. De Werkgroep bestaat al 50 jaar, maar blijft benieuwd naar jouw ervaringen. Met een brok ervaring maar toekomstgerichte idealen werkt men aan een sociale toekomst van Laarbeek. Ze luisteren graag naar jouw verhaal De (online) voorbespreking begint maandag om 19.00 uur. Je kunt je eenvoudig aanmelden via een mailtje naar info@dewerkgroep.nl of door te bellen met René van Heugten (06-23854206). Je bent van harte welkom!