Archief: KBO Lieshout op pad
Archief: KBO Lieshout op pad

Seniorenvereniging KBO Lieshout weer volop actief

Algemeen

Lieshout - Wat een positief nieuws dat men weer activiteiten kan organiseren. Veel mensen misten de Inloop. Daar gaat KBO Lieshout dan ook weer mee beginnen. Voorlopig, tot na de zomervakantie, in Franciscushof aan de Ribbiusstraat. De eerste Inloop is op dinsdag 6 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Loop eens binnen en drink gezellig een kop koffie mee.

Op dinsdag 6 juli worden de leden die 25 jaar lid zijn gehuldigd. De feestelijke bijeenkomst vindt plaats in Franciscushof en begint om 14.00 uur. Een mooie fietstocht naar de Achelse Kluis staat gepland op woensdag 14 juli. Het vertrek is om half tien vanaf het Dorpshuis. Deelnemers kunnen zelf een lunchpakket meenemen, maar het is ook mogelijk een lunch op de stopplaats te gebruiken. Het is niet nodig om u vooraf aan te melden voor de tocht. Gewoon naar het Dorpshuis komen en meefietsen.

Seniorenkoor Vogelenzang
Samen zingen mag weer. Het moet wel op anderhalve meter afstand. Het seniorenkoor kiest er daarom voor pas na de vakantieperiode met de repetities te beginnen, in de hoop dat er dan geen beperkingen meer zijn. Op maandagmiddag 12 juli is er wel een bijeenkomst in de grote zaal van het Dorpshuis. Even bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Het koor was immers sinds 5 oktober vorig jaar niet meer bij elkaar geweest. De koorleden krijgen tijdig een agenda met gespreksonderwerpen voor deze middag. Heeft u interesse in het koor? Wilt u ook wel meezingen? Kom dan naar deze middag. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Henk Vogels, tel 06 39686873. U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.