De jongste spelers, de Mariaantjes van vv Mariahout, klaar voor hun laatste training.
De jongste spelers, de Mariaantjes van vv Mariahout, klaar voor hun laatste training.

Seizoensafsluiting vv Mariahout

Sport

Mariahout - Zaterdag 26 juni mocht het nog één keer; ouders die konden kijken naar de laatste competitiewedstrijd van hun kind. Ook op sportpark de Heibunders was het ruim een jaar té stil, maar afgelopen zaterdag was er vanaf half 10 in de ochtend weer leven in de brouwerij.

Er werd nog een laatste wedstrijd voor de Regio Cup gespeeld. En de teams die geen wedstrijd meer hadden, speelden nog een onderlinge wedstrijd of een training om toch gezamenlijk het seizoen af te kunnen sluiten. De voetbalvereniging trakteerde alle spelers na afloop op een frietje met een snack en wat drinken. Trainers en leiders werden nog bedankt met cadeautjes van hun team, voor hun wekelijkse inzet en enthousiasme. Zo is een gek voetbalseizoen toch nog gezamenlijk en gezellig afgesloten.

Maar tijdens de zomerstop zit vv Mariahout niet stil. Er wordt hard gewerkt op het sportpark om de nieuwe kleedlokalen en bestuurskamer te realiseren. Zo kunnen ze in het nieuwe seizoen weer spetterend van start. vv Mariahout dankt aan alle vrijwilligers; de voetbalclub en de spelers kijken weer reikhalzend uit naar een nieuw voetbalseizoen. Dat gaat van start op zondag 5 september, waar vv Mariahout en korfbalclub Flamingo’s dit samen openen.