Afbeelding
Foto:

De kadernota, ons tussentijds huishoudboekje

De kadernota, ons tussentijds huishoudboekje

Laarbeek - De kadernota is een jaarlijks terugkerend beleidsstuk waarin de gemeente haar beleid, aangevuld met ambities, kenbaar maakt en daarop met de gemeenteraad de kaders vaststelt voor de verdere uitwerking van beleid. De kadernota wordt weer als grondslag gebruikt voor de begroting in het najaar. Het kaderstellen is een belangrijke periode, keuzes maken voor de toekomst en een betrouwbaar financieel beheer.

Hoe gaan we nu verder de komende jaren en waar willen we de focus op leggen? Gaan we voor behoud en stellen we plannen nog even uit of durven we weer te investeren? Dit wil ABL bespreken waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende de raadsleden en wethouder van ABL de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 5 juli om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk. Ook zullen ze de jaarrekening van 2020 behandelen. 

Vanwege de nog geldende afstandsregel wil ABL graag vooraf weten als je wilt aansluiten en ze vragen daarom uw aanwezigheid aan te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u ze ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl. De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 8 juli.