Afbeelding
Foto:

Van harte welkom bij De WerkGroep

Voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek - Volgende week bespreekt de gemeenteraad de kadernota. Een belangrijk document dat kaders geeft voor het beleid in het komende jaar, bijvoorbeeld op het gebied van infrastructuur, woningbouw, natuur, cultuur en sport. Politieke partij De Werkgroep zal de kadernota voorbespreken op maandag 5 juli. Ze overleggen graag met alle betrokkenen over deze onderwerpen.

Weet jij veel van Laarbeek en denk jij dat het écht anders moet? Kom ze inspireren. Vertel De Werkgroep wat jouw ideeën zijn. Wijs op kansen. Pleit voor jouw aanpak en maak anderen enthousiast. Heb je totaal geen verstand van politiek? Kom dan naar de voorbespreking en laat je informeren. Ontdek hoe men samen brainstormt over de dilemma’s die ook jouw leven beïnvloeden. Jouw frisse blik en nieuwsgierige aard geven beslist een heel nieuw perspectief. Ontdek hoe fractieleden in de gemeenteraad voor jou opkomen. 

De voorbespreking begint maandag 5 juli om 20.00 uur. Je kunt je eenvoudig aanmelden via een mailtje naar info@dewerkgroep.nl of door te bellen met René van Heugten (06-23854206). Je bent van harte welkom.