U kunt de zondagsviering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl Via RTV Kontakt kunt u de zondagsviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zaterdag 3 juli
18.30 uur Mariahout O.L. Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Pastoor Van Eijndhoven, Guus Franssen, alle intenties die zijn opgeschreven in de maand juni bij Maria in de Lourdesgrot.

Zondag 4 juli
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Pastoor Mundus Tilman, Johan Verschuuren, Sara Althuizen, overleden begunstigers van het Onze Lieve Vrouwe gilde, vervolgde christenen in India, voor alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering
Intentie in deze viering voor: Ria van Luijt (mged), Jan van der Heijden, Joan van der Heijden, Miet Truus en Jan van Dooren (fund), Leo van Berlo (mged), Martinus en Miet Beks-van den Elsen.

11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Theo Leenders, Antoon Leenders, Nelly van den Heuvel-van Zutven, Doortje Verkuijlen, Pastoor Van Riel, Willem van der Zanden, Familie De Haas-van Oirschot en familie, Familie Van Dijk-Opsteen, Maria Wilms-van Heijnsbergen, Theo Slaats en Jan Slaats zijn zoon,uit dankbaarheid, voor de intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

14.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Het Ensemble 'Euterpe' en Klarinettrio 'El Viento' zullen een optreden verzorgen in de kerk.
Uiteraard gebeurt dat in overeenstemming met de geldende ´Corona-maatregelen’. Je bent van harte welkom. Voor een praatje 'achteraf' zijn de mogelijkheden nog te beperkt. De entree is gratis, een vrije gift is welkom. Mogelijk zien we elkaar op 4 Juli. Weet dat je welkom bent.