Afbeelding
Foto: Mark Barten

De bibliotheek is nu nog meer open

Algemeen

Laarbeek - Een bezoek aan de bibliotheek is weer bijna als vanouds. De openingstijden van bibliotheek De Lage Beemden zijn met ingang van 1 juli weer verruimd. De vestigingen waren al bemand open en zijn nu ook weer onbemand open. Sommige accommodaties waarin de bibliotheken gevestigd zijn hanteren andere openingstijden.

Dat betekent dat de onbemande openingstijden anders kunnen zijn dan je gewend was vóór corona. En ook in de zomervakantie past de bibliotheek haar openingstijden daarop aan. Zo zijn bibliotheek Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gemert en Lieshout van 24 juli tot en met 5 september alleen geopend tijdens de bemande uren. Kijk voor een bezoek aan de bibliotheek altijd eerst op de website www.bibliotheeklagebeemden.nl voor de actuele openingstijden en voor de coronamaatregelen die op dat moment in de bibliotheek gelden.

Iedereen kan weer gebruik maken van de services in de bibliotheekvestigingen. Waar je komt snuffelen tussen de boeken, waar je op je gemak een krant of tijdschrift leest, met iemand afspreekt om bij te praten of komt werken of studeren op één van de werkplekken. Soms nog in aangepaste vorm om voldoende afstand te kunnen bewaren. En waar je weer kunt deelnemen aan activiteiten en cursussen. Men houdt zich natuurlijk aan de RIVM-richtlijnen, daarom is via de website reserveren voor een activiteit verplicht. Voor de thuisblijvers heeft de bibliotheek deze zomer een mooi activiteitenprogramma samengesteld. Kijk in de agenda op www.bibliotheeklagebeemden.nl om te zien wat er deze zomer allemaal te doen is in de bieb.