Zevenklapper Aben & Slag nekt FC van de Burgt

Zevenklapper Aben & Slag nekt FC van de Burgt

Beek en Donk - Speelavond 2 van WAC in Beek en Donk om de Albert van de Ven Zomertrofee. Aangevangen werd met het duel tussen DK Garagebedrijf en Café-Zaal de Tapperij. Laatstgenoemde kwam voor het eerst in actie en trok aan het langste eind. DK werd getrakteerd op een 5-3 nederlaag. 

Danny Megens Keurslagerij kon het niet bolwerken tegen FC Avondrood. De 2-0 voorsprong werd nog goedgemaakt, maar FC Avondrood beschikte over de langste adem en won met 3-2. 

Hurkmans Plaatwerk gelukte het om de drie punten af te snoepen van het geroutineerde 1.FC Geerts. Ook hier was in eerste instantie een 2-0 voorsprong niet voldoende, maar bij 5-2 was het verzet wel gebroken. Einduitslag: 5-3. 

Maar liefst zeven treffers vielen er in het voordeel van Aben & Slag Advocaten. FC van de Burgt moest deze bittere pil slikken. De 7-0 overwinning zorgt voor het volle pond uit twee duels voor Aben & Slag. 

Een puntendeling tussen Go-People.BV en Sportcafé d’n Ekker. Go-People had de overwinning binnen handbereik, maar inmiddels is wel duidelijk dat een voorsprong van twee doelpunten in deze bekerstrijd geen garantie is voor een zege: 4-4.