Afbeelding
Foto:

Voor schooltassen moet u bij Anniestasjes zijn

Maak kans op kaartjes voor de Efteling

Voor schooltassen moet u bij Anniestasjes zijn

Beek en Donk - Voor het grootste assortiment aan tassen uit de regio moet u bij Anniestasjes zijn. Al 60 jaar kunt u bij Anniestasjes terecht voor uw reparaties en persoonlijk advies bij een mooie tas. Ook dit jaar zijn ze weer volop bezig om een prachtig assortiment voor u samen te stellen. Neem daarom snel een kijkje in de winkel en maak bij aankoop van een schooltas kans op twee Efteling kaartjes door te raden hoeveel rugzakken zij op 1 juli op voorraad hebben. 

Sinds 1960 kunt u bij Anniestasjes terecht voor al uw tassen en reparaties. Dit betekent dat ze nu al 60 jaar klaar staan om u te helpen bij het vinden van een perfecte tas, en dat blijven ze graag doen. Daarom heeft Anniestasjes ook dit jaar weer haar uiterste best gedaan om een mooi assortiment samen te stellen. 

In 1960 openden Ties en Jo van Lankveld de winkel die tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is in Beek en Donk. Wat begon als een zadelmakerij groeide uit tot een winkel die bekend staat om de verkoop van koffers, tassen en boekentassen. 

In 1984 heeft Annie van Lankveld de winkel overgenomen en is ze in de voetsporen van haar ouders getreden door de verkoop van tassen door te zetten. Met veel plezier staat ze iedere dag klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tas. Ook dit jaar is Anniestasjes weer volop bezig om voor u een mooi assortiment samen te stellen. Met in het speciaal de schooltassen voor de toekomstige bruggers, want voor de grootste hoeveelheid schooltassen uit de regio moet u bij Anniestasjes zijn. Dus kom snel een kijkje nemen in de winkel en maak bij aankoop van een schooltas kans op twee Efteling kaartjes.