Afbeelding
Foto:

Bloematelier de 4 Seizoenen al 20 jaar een begrip in Beek en Donk

Beek en Donk - Onder de vleugels van Tom van Zutven is de 4 Seizoenen gestart op 31 juli 2001. Sinds 1 april 2021 is dit prachtige bedrijf overgenomen door Sylvia de Haan. Al weer vier maanden is de nieuwe eigenaar creatief bezig in deze gezellige winkel. "Het is heerlijk dit te kunnen doen samen met twee fantastische vakvrouwen Jegina en Janneke. We hebben hier 'goeie' aard." 

"Het is nu de 4 Seizoenen 2.0 en helemaal klaar voor de toekomst. Onze verse bloemenhoek is enorm uitgebreid met de mooiste bloemensoorten aangepast aan de tijd van het jaar. De droog en zijden bloemen zijn een aanwinst in het assortiment en inmiddels ook weer uitgebreid. Dus heeft u een leuke vaas, wij maken hem graag naar wens voor u op. Ook voor speciaal bloemwerk kunt u bij ons terecht, er is altijd wel iets te vieren of te troosten. Voor veel mensen is dit een zware tijd en bloemen geven troost. Altijd een mooi gebaar", vertelt Sylvia.

"De plantenkas is mooi aangevuld met bijzondere groene planten en potterie. Dus voor de groene oase kunt u ook bij ons terecht. We blijven de gehele zomer open en zijn ook 24/7 bereikbaar via onze geheel vernieuwde webshop. Hierin kunt u heel gemakkelijk uw boeket bestellen voor afhaal en/of bezorging door het gehele land. www.de4seizoenen.com. Ook gemakkelijk als u op vakantie bent."

Omdat de 4 Seizoenen 20 jaar bestaat, gaan ze dat vieren. Feestmaand augustus: iedere week fleurige aanbiedingen.