Afbeelding

Start blokfluitlessen in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Het nieuwe seizoen van de Stichting Muziekopleiding van O&U is weer begonnen en de blokfluitlessen gaan dus binnenkort ook weer van start. Blokfluit is een leuk instrument om al op jonge leeftijd te kunnen starten met het maken van muziek. 

De blokfluitlessen vinden plaats in kleine groepjes, waardoor het plezier in het samen muziek maken wordt gestimuleerd. De kinderen leren spelenderwijs, onder leiding van een enthousiaste docent, noten lezen en omgaan met een instrument. Het samen met andere kinderen muziek maken is vaak toch het allerleukste, vooral als je dit mag laten horen op een echt podium. 

Zit je in groep 4 van de basisschool of ben je 7 jaar of ouder, dan kun je je aanmelden voor blokfluitlessen. De lessen starten eind september en vinden elke vrijdag van 19.00 tot 19.30 uur plaats in Muziekcentrum Het Anker. Aanmelden voor muzieklessen op een harmonie-instrument is ook mogelijk vanaf groep 5 van de basisschool of vanaf 8 jaar. Wil jij je aanmelden? Schrijf je dan in via opleiding@oenu.nl of kijk voor meer informatie op www.oenu.nl.