Afbeelding
Foto:

Verordeningen en bestemmingsplannen

Onze gemeenschap is altijd in beweging. Daarom komen er in de tijd verschillende onderwerpen ter tafel die onze directe leefomgeving aangaan. Zo ligt er een bestemmingsplan voor het omzetten van een agrarisch pand naar wonen, maar ook een aanpassing van het bestemmingsplan rondom Artex vanwege een omissie uit het verleden. Daarnaast kijken we naar aankoop van panden en sloop van bestaand. Onderwerpen in het belang van onze gemeenschap waarvoor we alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende onze raads- en commissieleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 20 september aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast de genoemde onderwerpen komt ook aan de orde de wijzigingen van de regelingen rondom inkomenstoeslagen en bijdrage welzijnsactiviteiten. Hierbij wordt extra geld beschikbaar besteld voor een steun in de rug voor wie dat nodig heeft. De complete agenda van de commissievergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 21, 22 en 23 september aanstaande. 

Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk je aan te melden zodat wij kunnen zorgen dat er voldoende afstand gehouden kan worden. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u ons ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor onze gegevens op de website www.abllaarbeek.nl 

U bent van harte uitgenodigd, wij staan voor u klaar! 

Bestuur ABL