Afbeelding
Foto: Merel van Dooren

Jeroens Clan met 'Tere zieltjes' in Ons Tejater

Lieshout - Ons Tejater is blij dat ze na anderhalf jaar weer mogen genieten van voorstellingen. De openingsvoorstelling is meteen een topper; Jeroens Clan met 'Tere zieltjes' (try-out). 

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen die over tien jaar kunnen zeggen: 'Ik was op 2 oktober 2021 in Ons Tejater te Lieshout bij de voorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.' Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. 

Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben! De jury van het Leids Cabaret Festival zei eerder al: “De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant, maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”

Op zaterdag 2 oktober speelt Jeroens Clan om 20.30 uur in Ons Tejater in Lieshout. Voor deze voorstelling is het corona toegangsbewijs verplicht. Voor meer info zie https://www.dorpshuizenlaarbeek.nl/index.php/108/ons-tejater.