Howeko zoekt gastvrouw

Howeko zoekt gastvrouw

Beek en Donk - Howeko is na de coronaperikelen en de vakantie weer op volle sterkte gestart. Gelukkig zijn er in de afgelopen periode maar weinig vrijwilligers afgehaakt en zijn de meeste weer bezig om de bezoekers van Howeko te begeleiden bij de activiteiten. 

Naast die activiteiten zoals schilderen, keramiek, tekenen, mozaïek, handwerk, tuinonderhoud, timmeren, houtbewerken en het Repair Café is contact met elkaar heel belangrijk. Zeker kort na de corona was er tijd nodig om met elkaar te praten over wat iedereen allemaal overkomen was. Dan is gezelligheid en een kop koffie van belang. Die gezelligheid en de koffie die erbij hoort wordt bij Howeko verzorgd door gastvrouwen. Ze werken een dagdeel bij van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.30 tot 15.30 uur. Uiteraard zijn twee dagdelen ook mogelijk. Naast koffie zetten houden ze de kantine schoon. Er is een afwasmachine aanwezig. Daarnaast ontvangen de gastvrouwen  ook bezoekers die informatie willen over Howeko.

Howeko heeft twee keer per jaar een vrijwilligersvergoeding, een vrijwilligers feest en een kerstpakket. Dat zijn mooie bijkomende zaken, maar het belangrijkste is de gezelligheid en onderlinge samenhang die voor veel vrijwilligers de dagelijkse beloning vormen. Ben je geïnteresseerd en wil je wat meer informatie? Dan kun je eerst op www.howeko.nl kijken of contact opnemen met voorzitter Hein Maas via hf.maas@gmail.com of via 06-39766701. Er wordt dan een afspraak bij Howeko gemaakt om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn.