Afbeelding
Foto:

Mariahoutse Liederentafel zingt weer

Mariahoutse Liederentafel zingt weer

Mariahout - Na anderhalf jaar stilte mogen eindelijk de liederen bundels weer van de plank. Op gepaste afstand van elkaar mag de Mariahoutse Liederentafel weer gaan zingen. Op 8 september zijn ze daar voor het eerst weer mee begonnen.

De eerste paar repetities worden gewijd aan het opfrissen van de stemmen en het repertoire. Daarna gaan ze weer los. Het repertoire bestaat uitsluitend uit Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu. Het zijn doorgaans vrolijke meezingers die sfeer en plezier in ieders leven brengen. Ze worden muzikaal begeleid door een key-board, een accordeon en een gitaar.

Zingt u graag en wilt u niet te moeilijk met noten en dergelijke bezig zijn? Dan is de Liederentafel misschien iets voor u. Zij verzorgen ook optredens voor bejaarden en zieken. Heeft u een feestje of een middag of avond te vullen dan zijn zij de groep die u zoekt. Met de Liederentafel kunt u fijn meezingen, -dansen of -deinen. Voor ieder is er wat wils. Meer informatie via gelly@onsbrabannet.nl of 0499-423233.