Dorpsraad Beek en Donk op zoek naar nieuwe voorzitter

Beek en Donk - Dorpsraad Beek en Donk is op zoek naar een nieuwe voorzitter aangezien de huidige voorzitter heeft aangegeven haar functie per 1 januari 2022 te willen neerleggen.

Dorpsraden vormen een platform voor de inwoners en zijn de ogen en oren voor het college. Zij kunnen aangeven wat inwoners van belang vinden in hun directe omgeving. Omgekeerd kan de gemeente (voorgenomen) beleid toetsen door het voor te leggen aan de dorpsraden.

Doelstelling Dorpsraad Beek en Donk
- Bevorderen van de leefbaarheid in het betreffende dorp;
- Bevorderen van de communicatie tussen gemeente en inwoners waardoor een grotere betrokkenheid ontstaat van inwoners met het gemeentelijk beleid en andersom.

Organisatievorm Dorpsraad Beek en Donk
De Dorpsraad is samengesteld door de inrichting van een dagelijks bestuur en bestuursleden. Het dagelijks bestuur bestaat uit: voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast is er een zestal bestuursleden die naast hun bestuurstaak een specifiek aandachtsgebied hebben en de Dorpsraad daarin vertegenwoordigen. Voor een profielschets kunt u contact opnemen met: info@dorpsraadbeekendonk.nl. Voor verdere informatie kijk op www.dorpsraad-beekendonk.nl.