Afbeelding

Prinsengarde Teugelders van Ganzendonck on tour

Algemeen

Beek en Donk - Op Prinsjesdag 2021 konden de ex-prinsen eindelijk weer een keertje bij elkaar komen. En dat heeft de organisatie van Prinsjesdag 2021 geweten. De opkomst was enorm, mede dankzij het feit dat er weer enkele ex-prinsen het werkzame leven verruild hebben voor het arbeidsloze leven. 

Velen ex-prinsen lieten zich het middagprogramma goed smaken. De workshop over koffie van Studio Dwers, de lekkere hapjes en drankjes van De Smaakfabriq en de verhalen van de podotherapeut en tandtechnicus die zich in de Beekse Heuvelgalerie bevinden vielen prima in de smaak. Nadat de prinsen Gerard Hanegraaf, Eric Habraken en Ben Engels zich tot de beste schutters lieten kronen bij schieterij ’t Wipke stond er een smakelijk chinees buffet klaar.

Nadat de magen gevuld waren was het de beurt aan Heidi de Louw (frontvrouw Zingiz) om de ex-prinsen de beginkunsten van de zangkunst bij te brengen. In bezit van het koffertje wat niet kan ontbreken op de derde dinsdag van september, heeft Heidi het voor elkaar gekregen dat de aanwezige dames van de ex-prinsen enorm konden lachen en genieten van de zangkunsten van 22 ex-prinsen. Het klonk fantastisch. Wellicht een mooi opstapje voor een mannenkoor? De organisatie van deze prinsjesdag kijkt dan ook enorm blij, trots en met plezier terug op deze geslaagde dag.