Mini’s van Bedovo aan de bal op toernooi in Helmond

Na een hele lange tijd zonder mini-toernooien was het zondag 26 september dan eindelijk weer zover. De mini’s van Bedovo waren te gast bij VC Polaris in Helmond. De mini’s van Bedovo niveau 3, Felicia, Sil, Pleun en Evelien, hadden er zin in.

De eerste wedstrijd moesten zij (inclusief de coaches) er even inkomen; ‘hoe zat het ook al weer met die spelregels?!’ Er werd hard gewerkt, maar helaas verloren. Bij de tweede ging het al een stuk beter en werd er gelijk gespeeld. Even een dipje bij de derde wedstrijd, maar bij de vierde ronde gingen ze er weer vol voor. Na een spannende tweede set werd deze laatste wedstrijd met een gelijkspel afgesloten. Een mooie derde plaats als eindresultaat.

Op niveau 5 werd er gespeeld door Max, Ben en Indra onder begeleiding van Pieter-John. De eerste wedstrijd was tegen Polaris en mochten ze beginnen met serveren. Het ging gelijk op tot de 10-10, maar daarna serveerde de tegenstander erg sterk en ging de set verloren met 27-12. De tweede set was de tegenstander een stuk scherper en gingen er bij Bedovo veel ballen mis. Ondanks dat de set met 28-9 verloren ging, werd er wel erg hard gewerkt.

De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen PSV. De eerste set ging gelijk op tot de 8-8, maar daarna liep de service van de tegenstander erg goed. De set ging verloren met 22-10. In de tweede set begon de tegenstander met een hele goede service-serie. Dat hielden ze vol tot 13-0. Daarna werd er nog hard gestreden maar de tweede set ging verloren met 21-7.

De derde en laatste wedstrijd was tegen Hangar. De eerste set ging het ontzettend gelijk op. Het gevolg was dat ze gelijk speelden met 15-15. De tweede set serveerde de tegenstander erg constant en kwam Bedovo niet op gang. Hierdoor ging de set met 15-5 verloren. De eindstand is een vierde plek. Op naar het volgende toernooi.