Waar zijn we mee bezig? Zijn we wel bezig?

Als de rijweg net zo slecht was als het fietspad zou er in Aarle-Rixtel niet zo hard gereden worden en waren de obstakels in de Dorpsstraat niet zo nodig dat nu de fietsers over het trottoir gaan fietsen. Wat een ondingen. Files en obstakels voorbij: 'gas op de plank'.

En waarom kan er in Beek en Donk alsmaar gekocht en gebouwd worden? En er bij ons in Aarle-Rixtel niets van-... en in de grond komt. Waar blijft ons 'Klokkengietersplein'; Huize 'De Aar'; het Don-Camilo-pleintje' en ons gerestaureerde kerkplein. En waarom het 'Mimosaplein' een ruime ton later, enz. De veel gehoorde opmerking: 'wij hangen aan de laatste mem'! Vroeger waren er bouwpastoors, nu hebben we tenminste nog bouwdokters. De groenste gemeente bij ons tussen de stenen en tegels!

Was dat het beloofde zo'n 20 jaar geleden, voor één grote gemeente en één grote samenwerking. Waarom is politiek minder interessant? Bij de volgende Gemeenteraadsverkiezingen moeten wij maar eens een daadkrachtige wethouder uit Aarle-Rixtel kiezen!

Annie J. Heesakkers
Aarle-Rixtel