Afbeelding

De Bruurs uit Lieshout na ruim 20 jaar gestopt

Algemeen

Lieshout - Na ruim 20 jaar is er een eind gekomen aan zanggroep De Bruurs uit Lieshout. De vijf mannen Cor van Veggel, Henk van der Put, Ronald van Halteren, Gerard Verhoeven en Willy Vereijken hebben in onderling overleg besloten om te stoppen.

De mannen zijn door toeval 20 jaar geleden met zingen begonnen op een bruiloft van één van de leden en vonden dit zo leuk dat ze doorgingen. Vooral met carnaval en feestjes. Ze hebben met het Liedjesfestival van Radio Kontakt diverse eerste, tweede en een derde prijzen in de wacht weten te slepen in de afgelopen jaren. Hun grootste succes was toch wel ‘Skon fist in Laarbeek’, wat nog steeds met carnaval veel ten gehore wordt gebracht en voor iedereen herkenbaar is en wordt meegezongen. Maar nu is er dan een eind gekomen aan, wat ze zelf vinden, een mooie tijd en veel plezier.

Ze zijn inmiddels allemaal op een leeftijd dat het welletjes is geweest en ze terug kunnen kijken op een mooie tijd. Wel zullen ze voor altijd dikke vrienden blijven. Ze danken heel Laarbeek en wijde omgeving voor de geweldige optredens die ze hebben mogen verzorgen in de afgelopen jaren en wensen iedereen vooral veel gezondheid en geluk toe.