Afbeelding

Schitterend uitgedoste deelnemers van The Masked Singer hebben voorpret

Algemeen

Mariahout - Het gaat er vriendschappelijk aan toe tussen de Masked Singers van ‘t Heidurp. Inmiddels heeft naast de immer charmante Leeuwin, de volledig in het zwart geklede Batman en de knuffel Panda, de grote bruine Beer zijn intrede gedaan op de bekende social media kanalen.

De oorspronkelijke zes deelnemers worden op gebied van dans en achtergrondzang ondersteund door nog een woest uitgedoste leeuw en een lieftallig eekhoorntje. Op zaterdag 6 november barst het spektakel los in het Buurthuis van Mariahout. Het bestuur van CV de Heikneuters wacht de persconferentie van 2 november af om zodoende, zo snel mogelijk, iedereen te informeren omtrent de aanvangstijden van deze avond.

De voorzitter wordt momenteel bijna bedolven onder grote hoeveelheden goede/foute antwoorden, dus om het nog wat makkelijker te maken volgt hierbij de derde hint: ‘Hij is een zeer zorgzaam persoon’. Wie o wie is toch The Masked Singer alias de Prins van ‘t Heidurp? Raad mee en sleep die fantastisch prijs, voor het goede antwoord, in de wacht. Antwoorden kunnen ingeleverd worden bij John Brugmans, op de Tuindersweg 41 in Mariahout.