Prins Luuk de 48ste, met zijn adjudant.
Prins Luuk de 48ste, met zijn adjudant.

Ganzendonck wacht in spanning af

Algemeen

Beek en Donk - De Stichting Teugelders van Ganzendonck is er klaar voor. Op zaterdag 20 november gaan de Teugelders als laatste carnavalsvereniging van Laarbeek een spetterende, knallende en verrassende prinsbekendmaking houden bij Café- Zaal de Tapperij. Prins Luuk de XLIX en het Boerenpaar staan in de startblokken om samen, met iedereen die carnaval een warm hart toedraagt, een geweldig nieuw carnavalsseizoen te gaan beleven.

Er wordt ondertussen, op de achtergrond, ook druk gewerkt aan verschillende scenario’s voor de carnaval 2022. Gaat het allemaal buiten gevierd worden? Zitten de kroegen straks weer vol? Wordt feestpaleis het Anker het epicentrum van de carnaval in Ganzendonck? Misschien wel allemaal! Ze gaan er sowieso met z’n allen een zo groot mogelijk feest van maken. Het enige wat ze jullie vragen is om te zorgen dat je skonste carnavalspekske gewassen en gestreken klaarligt en dat je met vol enthousiasme meedoet.

Houd allemaal de Facebook, Instagram en website van de Teugelders en de MooiLaarbeekKrant in de gaten. Zet 20 november in je agenda voor de bekendmaking van Prins Luuk XLIX en het boerenbruidspaar, in Café-Zaal de Tapperij. Op naar een skonne carnaval.

De eerste drie aanwijzingen voor de nieuwe hoogheid zijn inmiddels bekend:
1: Een echt familiemens;
2: Is vaak bij de buren te vinden;
3: Het is een agrariër in hart en nieren.

Denk jij te weten wie er dit jaar de scepter over Ganzendonck gaat zwaaien? Laat het dan weten via de officiële prinsenpoll op www.teugelders.nl.