Afbeelding
Foto: Mark Barten

Intocht Beek en Donk

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Op 13 november 2021 komt Sinterklaas aan in Beek en Donk. Gezien de huidige coronamaatregelen heeft de Sint besloten om geen uitgebreide aankomst te houden bij het kanaal. Nadat de burgemeester en de jeugdburgemeester de Sint hebben verwelkomd, zal de Sint plaatsnemen in zijn automobiel en start de intocht door Beek en Donk. 

De aankomst in Beek en Donk is om 14.00 uur, en de aanvang van de intocht om 14.15 uur. Sinterklaas komt op het Heuvelplein uiterlijk om 16.00 uur aan. De route zal zijn: Pater de Leeuwstraat, Oude Bemmerstraat, Raagtenstraat, Schoolstraat, Piet van Thielplein, Brouwerstraat, Otterweg, Pater Becanusstraat en het Heuvelplein. 

De Sint zal, indien mogelijk, korte stops houden om zo de kinderen een handje te schudden. Maar iedereen dient zicht te houden aan de coronamaatregelen die er dan gelden. Op het Heuvelplein zullen er geen dansjes worden opgevoerd door de dansgroepen en/of Pieten. Zodra de Sint op het heuvelplein is, is dit ook het einde van de intocht. De Sint en zijn pieten zullen dan onmiddellijk vertrekken naar het Kasteel.