Afbeelding
Foto: Mark Barten

Hulppieten in Lieshout gezocht

Algemeen

Lieshout - ‘t Wordt buiten donker, koud en guur en zie, de maan schijnt door de bomen. Dat betekent maar één ding: Sinterklaas zal nu snel komen. Met zijn paardje en zijn grote zak met snoep, en natuurlijk met zijn Pieten. Het liefst een hele groep.

Maar daar wringt het schoentje, dat in december wordt gezet. Sint heeft te weinig Pieten, en dus geen zicht op de intochtpret. Ben jij 16 jaar of ouder en help jij de Sint op 13 en/of 14 november mee met pepernoten gooien? Wil je zingen, springen, gek doen en met lekkere dingen strooien? Laat het dan weten via werkgroepsinterklaaslieshout@outlook.com. Het liefst nog vandaag of morgen, zodat zij een mooie intocht en klompenactie kunnen verzorgen!

Wil jij ervoor zorgen dat de toekomstige intochten ook een succes blijven voor de kinderen in Lieshout? De Werkgroep Sinterklaas Lieshout is namelijk op zoek naar enthousiaste mensen die de werkgroep willen versterken. Heb je interesse? Ook dan kan je ons een bericht sturen naar werkgroepsinterklaaslieshout@outlook.com.