Gwenn Gilsing
Gwenn Gilsing

Gwenn Gilsing 10e op Interland

Sport Sport

Laarbeek/Darmstadt - Van 21 t/m 23 oktober vond de Interland plaats voor Gwenn Gilsing van RC de Oude Molen. Deze vond plaats in Darmstadt, Duitsland. Gwenn kwam uit in de discipline vrijrijden espoirs.

Op woensdag 20 oktober vertrok Gwenn samen met haar trainsters Yvonne van Zutven en Yvonne Westhoff naar Darmstadt. Na rustig de omgeving te hebben verkend hadden zij op donderdag de officiële training op de wedstrijdbaan. De training verliep erg goed en zowel Gwenn als haar trainsters gingen met vol vertrouwen de wedstrijd in. 

Gwenn reed haar wedstrijd tegen dertien andere rolschaatssters uit Zwitserland, Italië, Duitsland, Andorra en natuurlijk Nederland. Op vrijdagochtend moest Gwenn haar korte kür rijden, en dit deed ze goed. Ze maakte hier en daar een paar kleine foutjes, maar iedereen was erg tevreden. Gwenn stond voorlopig op een 10e plaats. 

Op zaterdagochtend reed Gwenn haar lange kür. Deze ging ook erg goed. Ze straalde op de baan en heeft hele mooie sprongen, pirouetten en passen laten zien. Hiermee wist Gwenn de 10e plaats te behouden, een hele knappe prestatie. Gwenn en haar trainsters zijn weer een mooie ervaring rijker. Op naar een nieuw seizoen.