ABL bespreekt de begroting 2022

ABL bespreekt de begroting 2022

Laarbeek - De gemeentelijke financiën maakt vaak veel tongen los, want er is immers altijd wel wat van te vinden. Jaarlijks moet de begroting voor het komende jaar worden vastgesteld en daarbij ook een doorkijk gemaakt worden voor de daaropvolgende jaren. Wat kan er verwacht worden aan kosten en waarin willen ze investeren? Is er überhaupt wel financiële ruimte om verantwoord te investeren of moet er juist flink bezuinigd worden? Allemaal vragen en afwegingen die gezamenlijk gemaakt moeten worden. 

Onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor ABL alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigt om meningen te delen en zodoende de raads- en commissieleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 8 november om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk. Ook zullen ze de grondnota bespreken. In deze grondnota wordt de financiële zijde van de bouwprojecten en bouwontwikkelingen besproken.

De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 11 november aanstaande. Vanwege de coronamaatregelen vinden ze het fijn als je je aanmeldt. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u ze ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl.